Poedercoaten

Poedercoaten motorfiets poedercoating onderdelen

poedercoaten
poedercoaten
poedercoaten
poedercoaten
poedercoaten

 


Geef jouw motorfiets een stijlvol uiterlijk door deze te laten poedercoaten. Ons professionele designteam heeft veel ervaring met het poedercoaten van motorfietsen en kan je alles vertellen over de mogelijkheden om jouw motor te laten poedercoaten.
Motor poedercoating wordt veel toegepast in de motorwereld. Poedercoating bestaat al meer dan vijftig jaar en wordt door de industrie gebruikt om het motor frame een hard en slijtvast oppervlak te geven. Het concept van poedercoaten is simpel: na voorbereiden en ontvetten van het te coaten motoronderdeel wordt er een negatieve verbinding aan bevestigd. De poedercoating wordt positief geladen, wat tot effect heeft dat het poeder wordt aangetrokken door het behandelde onderdeel.

Voordelen van poedercoaten

Een van de belangrijkste voordelen van het coating proces is dat een coating tot de gewenste dikte kan worden opgebouwd, waarna de laag isolerend gaat werken en een verdere opbouw wordt verhinderd. Het poedercoaten van een motorfiets is niet altijd eenvoudig en enige ervaring is vereist om het gewenste coating effect te bereiken. Het is daarom aan te bevelen om jouw motor door een specialist te laten behandelen. Dé Motorzaak heeft de middelen in huis om jouw motorfietsonderdelen naar wens te laten poedercoaten.