Moto Guzzi Griso

 
Moto Guzzi Griso Met de Griso 8V SE heeft Moto Guzzi eens te meer laten zien dat het in staat is om een stijlvolle sportmotorfiets te bouwen, zonder zich te laten weerhouden door traditionele, technische of andere beperkingen.
De Griso is een machine met een uitgesproken persoonlijkheid en een sportief blok, met een maximaal vermogen van 110 pk. De Moto Guzzi Griso SE is een speciale editie met unieke elementen, waaronder de stijlvolle 'Black Devil' graphics en de aantrekkelijke spaakwielen met het rode Moto Guzzi logo.
Klik hier Klik hier
Lees meer over de Moto Guzzi Griso
De Griso 8V SE wordt aangedreven door een moderne langsgeplaatste 90 ° V-twin 'Quattrovalvole', oftewel vier kleppen per cilinder in plaats van de gebruikelijke tweeklepper. Met een piekvermogen van rond de 110 pk domineert de de Griso 8V SE de weg met zijn soepele vermogensafgifte en indrukwekkende verschijning, waarbij de rijder kan vertrouwen op het ongeëvenaarde chassis om alle paardenkrachten onder controle te houden.

De Griso is een mes op twee wielen waarmee je de perfecte lijnen kunt snijden in het asfalt. Vraag een proefrit aan en probeer hem vandaag nog uit!


1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst