Moto Guzzi V9

Moto Guzzi V9 motor kopen kan bij de Motorzaak officiële Moto Guzzi dealer.

 

Moto Guzzi V9

De V9 is de reïncarnatie van de Moto Guzzi ziel. Een compromisloze ziel met een flinke dosis temperament.
De Moto Guzzi V9 wordt geleverd in twee stijlen: de V9 Bobber, waarbij chroom plaats heeft gemaakt voor matte kleuren en een korter zadel. Of je gaat voor de V9 Roamer: weinig plastic, alleen maar hard en duurzaam materiaal met een verfijnde afwerking en styling. De stijlen kun je naar hartenlust combineren.
En er is meer, want net als bij de V7-serie kun je de Moto Guzzi V9 customizen en net even wat persoonlijker maken.

Klik hier Klik hier
Lees meer over de Moto Guzzi V9

Moto Guzzi V9: beleef de kwaliteit

Met de V9 verwijst Moto Guzzi expliciet naar de stijl en technologie van weleer. Het kan dan ook niet anders dan dat de nieuwe Moto Guzzi V9 een stijlvolle en eigentijdse machine is geworden. Precies dát is wat de Guzzi V9 uitstraalt: authenticiteit in elk detail, sterk in zijn high quality staal, aluminium en prestigieuze materialen. Moto Guzzi heeft voor het ontwerp de sculpturale vorm van de nieuwe 850cc tweecilinder aangehouden. De V9 is het toppunt van afwerking en kwaliteit. Moto Guzzi heeft grote zorg besteed aan de afwerking van onderdelen op de V9 Roamer en V9 Bobber. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals staal en aluminium is het uitgangspunt geweest, terwijl het gebruik van kunststof zo veel mogelijk is beperkt.

De metalen druppeltank heeft een inhoud van 15 liter en is prachtig afgewerkt met het Moto Guzzi logo op de top, beschermd door een blanke laklaag. De voor- en achterspatborden zijn gemaakt van metaal zoals alle custom motoren die in de jaren 70 in Mandello del Lario van de band rolden. Zijkappen, tankdop en de rem- en koppelingshendel van de V9 zijn uitgevoerd in lichtgewicht aluminium, net als de gesmede voetsteunen. Het frame van de Moto Guzzi V9 is prachtig afgewerkt en in de lak gezet. Hetzelfde geldt voor de minutieuze details van het vernieuwde 90° V-twin motorblok met matzwarte cilinderkoppen. Je raakt nooit uitgekeken op de de vele details van de Moto Guzzi V9 Bobber en V9 Roamer motoren, die beide symbool staan voor de rijke traditie en cultuur van het Italiaanse motormerk.


Hoewel de V9 zeer traditioneel is uitgevoerd, biedt Moto Guzzi veel technische snufjes en accessoires aan om jouw V9 aan te passen op de 21e eeuw. Zo kun je kiezen voor het geïntegreerde multimedia-platform MG-MP, waarmee de motorfiets verbinding maakt met je smartphone.

Krachtige V-twin en uitrusting

Eind jaren ’60 presenteerde Moto Guzzi het 90° V-twin motorblok dat zou uitgroeien tot het symbool van het merk Moto Guzzi. Deze dwarsgeplaatste motor werd al gebruikt als basis voor modellen als de Moto Guzzi V7, V7 Special en de legendarische Guzzi V7 Sport. Het ijzersterke motorblok van de V9 is gebaseerd op het blok van de Moto Guzzi California die pochte met de klassieke 850 cc cilinderinhoud, een inhoud die sindsdien is herontdekt en Moto Guzzi nu heeft toegepast in de V9 Roamer en V9 Bobber. De V9 is standaard voorzien van onder meer startonderbreking, Continental ABS, instelbare traction control en een USB-poort.

Moto Guzzi V9 highlights:     
  • Krachtige 850cc, luchtgekoelde tweecilinder
  • Maximaal koppel van 62 Nm bij 3000rpm
  • Nieuwe 6-versnellingsbak
  • Voor- en achterwiel 16"/16" (V9 Bobber) en 19"/16" (V9 Roamer)
  • Gewicht: 199 kg
  • Kayaba ophanging
  • Brembo remmen
  • 19 liter tank
  • Grote keuze aan accessoires   


2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst