V9 Bobber

V9 Bobber koop je bij de Motorzaak Amsterdam Moto Guzzi dealer

V9 Bobber

Met de V9 Bobber grijpt Moto Guzzi terug op de legendarische Bobber stijl van de jaren vijftig. In het ontwerp is chroom zoveel mogelijk vervangen door matte kleuren. De V9 Bobber heeft een donker design en een opvallende uitstraling dankzij de dikke 16-inch spaakwielen, het zwart gespoten 850cc blok en chassisdelen. Hoewel de V9 Bobber overduidelijk is beïnvloed door de stijl van weleer, hoort deze motorfiets qua techniek en uitrusting helemaal thuis in de 21e eeuw.
Interesse in de V9 Bobber? Kom langs in onze custom motor store en vraag een proefrit aan op deze prachtige Moto Guzzi.

Klik hier Klik hier
Lees meer over de V9 Bobber

Moto Guzzi v9 Bobber: een moderne klassieker

Met de V9 Bobber heeft Moto Guzzi een eigen segment ontwikkeld voor lichte custom bobbers, waarin de V9 op dit moment de enige speler is.Het spatbord en motorzadel zijn zorgvuldig ingekort om de minimale uitstraling van de V9 Bobber te benadrukken en de grote spaakwielen maken het Bobber karakter van deze Moto Guzzi compleet. De custom spatborden van de V9 Bobber zijn speciaal ontworpen om ruimte te bieden aan de enorme wielen. De matzwarte tank wordt opgesierd door een schaakbordmotief , waarmee het Bobber karakter van de V9 Bobber nog eens wordt benadrukt.

Alles voor veiligheid en rijgenot

De V9 Bobber is uitgerust met modern motormanagement en motortechniek om een veilige en comfortabele rit te garanderen. De V9 is voorzien van ABS en instelbare tractiecontrole voor een veilige rit, een nieuwe 6-versnellingsbak, geavanceerde cardanaandrijving en startonderbreking. Ook kun je kiezen uit een groot aantal hightech opties, waaronder het Moto Guzzi Media Platform (MG-MP) waardoor de motorfiets kan communiceren met je smartphone.


1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst