V9 Roamer

V9 Roamer kopen bij de Motorzaak, Moto Guzzi dealer Amsterdam.

V9 Roamer

De V9 Roamer is een rasechte custom motorfiets met een opvallend design en geweldige rijeigenschappen. Niet voor niets heeft Moto Guzzi deze motorfiets 'gewijd aan de burgers van de wereld'. De Roamer combineert klassieke stijl met moderne motortechniek en is toegankelijk voor elke motorrijder. Niet alleen voor liefhebbers van Moto Guzzi en de bijbehorende lifestyle, maar ook voor iedere motorrijder met een passie voor custom motoren die op zoek is naar een stijlvol en handzaam model.
Benieuwd geworden naar de V9 Roamer? Kom hem bewonderen in onze custom motor store.

Klik hier Klik hier
Lees meer over de V9 Roamer

Moto Guzzi V9 Roamer: universele custom motorfiets

Veelzijdigheid is altijd een belangrijke factor in het succes van Moto Guzzi geweest. Guzzi motorfietsen hebben door de jaren heen dienst gedaan als ideale motoren voor de drukke straten van de stad en, met een paar aanpassingen voor bagage, als adventure bike voor lange en avontuurlijke reizen. De nieuwe Moto Guzzi V9 Roamer wordt gezien als de opvolger van de Nevada 750, die ruim twintig jaar in productie is geweest en uitgroeide tot een ware Moto Guzzi klassieker. Het ontwerp van de Roamer is ontwikkeld in samenwerking met het Piaggio Advanced Design Center in Pasadena, Californië, de geboorteplaats van de custom motorfiets.

Handzame custom motor

De Roamer is een stijlvolle, lichte en vooral handzame motorfiets. Speciale aandacht is besteed aan de details van de velgen (19" voor en 16" achter), net als aan het digitale dashboard met enkele ronde wijzerplaat. Het 19” voorwiel zorgt voor een comfortabele en ontspannen zithouding, die toch actief is en geschikt is om het onderste uit de kan te halen van de Roamer's 850cc sterke tweecilinder. Op het verlengde motorzadel is met grijs draad het Moto Guzzi logo gestikt. De ontspannen zithouding en het framedesign garanderen optimaal rijgedrag met weinig inspanning. Vandaar dat de V9 Roamer een ideaal opstapmodel is voor beginners, maar zeker voldoende uitdaging biedt voor de gevorderde motorrijder.

 


1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst