Motor inkopen

Motor inkopen

Je kunt jouw motorfiets bij De Motorzaak te koop aanbieden, wij zijn namelijk continu op zoek naar interessante motoren om deze te verbouwen. En weer op te nemen in onze eigen voorraad gebruikte motoren.

Wij van de Motorzaak doen je daarom graag een reëel bod op je motorfiets. Om dit goed te kunnen doen, is het van belang dat je zoveel mogelijk informatie vermeld, zoals: Het merk, bouwjaar, gereden kilometers, recent onderhoud en/of eventuele gebreken van de motor. Houd er wel rekening mee dat wij motoren inkopen met het doel ze weer te verkopen en onze biedingen daarom zijn gebaseerd op de handelswaarde van de motor.

Snel en betrouwbaar uw motor verkopen?

Mail dan een aantal foto's van uw motor in huidige staat naar info@motorzaak.com

Vermeld a.u.b.:
-Foto's van de motor
-Motormerk
-Motortype
-Bouwjaar van de motorfiets
-Kilometerstand
-Richtprijs (wat u er voor wilt hebben).

Wij nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op....

Je motor te koop aanbieden?

Geef ons zo volledig mogelijk alle informatie over de motorfiets die jij aan ons zou willen verkopen. Stuur een detailleerde email naar info@motorzaak.com, ontvang je van de Motorzaak zo snel mogelijk een bericht met daarin ons bod naar aanleiding van de verstrekte informatie. Als we tot overeenstemming komen, kunnen we in overleg de motorfiets komen ophalen of kom je met de motor bij ons langs. De transactie kan doorgaan op het moment dat we de motor in het echt zien en alles blijkt te zijn zoals vermeld. Er wordt een inkoopfactuur gemaakt en je krijgt een officiële RDW vrijwaring. Desgewenst wordt de betaling direct per bank overgemaakt of contant uitbetaald.