Engine Art motorzaak Amsterdam (DMZ Customs) heeft een professionele bedrijfswagen speciaal ingericht voor het halen en brengen van motorfietsen. Loop je al lange tijd rond met het idee om jouw motorfiets te laten customizen door professionals in het vak, maar heb je geen mogelijkheid om de motor zelf te brengen? Gaat het bijvoorbeeld om een schuurvondst en loopt de motor niet? Wij kunnen jouw (aanstaande) custom motorfiets ophalen voor onderhoud en modificatie in onze custom motorshop.

Wij bieden ook een adviesservice aan. Heb je een motorfiets op het oog, bijvoorbeeld via Marktplaats, die je zou willen laten ombouwen tot custom café racer? Eén van onze ervaren monteurs gaat met je mee en constateert ter plekke of de motorfiets geschikt is om deze om te bouwen tot custom motor. Wel zo handig om een extra paar ogen te hebben! Neem gerust contact met ons.

 

Klik hier Klik hier
Lees meer over motor ophaalservice

Motorophaalservice Amsterdam

Motorzaak heeft ook een custom motor ophaalservice! Onze motor ophaaldienst is volledig voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van motorfietsen en motorfiets transport. Heb je een leuk project om jouw motorfiets te laten customizen, maar kun je de motor niet brengen of loopt de motor niet meer? Bel dan snel de motor ophaalservice van Dé Motorzaak en laat het transport van jouw custom motor verder aan ons over. Wij zorgen ervoor dat je motorfiets naar onze werkplaats wordt vervoerd om deze te onderhouden, customizen en aanpassen. Dé Motorzaak heeft professionele en ervaren monteurs die zich om jouw motorfiets zullen bekommeren. Deze bouwen jouw motor om tot rasechte cafe racer of custom motorfiets, zodat optimaal van jouw nieuwe project kunt genieten en veilig de weg op kunt.
 

Bereken je prijs voor de motor ophaalservice