Over ons ENGINE ART custom motor specialist en industriële motor kunst

De blauwdruk voor De Motorzaak ontstond twintig jaar geleden uit een idee van twee vrienden. Olivier Gambon en Steyn van Reede. Motorliefhebbers in hart en nieren, begonnen de vrienden hun eerste motorshop in een kelder van 30 vierkante meter in Amsterdam.

Wie zijn we Olivier hield zich bezig met de uitvoering van het motoronderhoudsbedrijf en Steyn voerde tevens het bewind over zijn interieurbouwbedrijf, Steyndesign. Steyn werkte daarnaast in totaal 12 jaar bij motorkleding advies winkel De Leertent, één van de bekendste zaken voor motorkleding en -accessoires in Amsterdam. Waar hij al snel verantwoordelijk werd voor de online marketing en het design van de bedrijfswebsite. In 2004 verhuisde het motoronderhoudsbedrijf naar de Veemarkt in Zeeburg, alwaar Steyn en Olivier besloten om de krachten te bundelen.

Online motor marketing.

Door zijn ervaring als online marketeer en webdesigner was Steyn zich als geen ander bewust van de eindeloze mogelijkheden die het internet biedt om motorproducten en onderdelen onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

De combinatie van het online aanbod van kwalitatief hoogwaardige motorproducten, gecombineerd met vakkundige montage van Olivier worden de motor producten en al het overige onderhoud aan de motor in onze full-service werkplaats, vormt een revolutionair concept dat garant staat voor een betaalbare en snelle manier om jouw motor weer helemaal rijklaar te maken. Hierdoor is de Motorzaak een begrip geworden in de motorbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbod en onderhoud van de vier slijtageonderdelen van de motorbanden, motoraccu's en motor onderhoud onderdelen. Bieden we de mogelijkheid om deze onderdelen ter plekke op jouw motor te laten monteren.Kies voor de beste motorzaak.

Service en vakmanschap staan bij de Motorzaak hoog in het vaandel. Onze ervaren servicemonteurs weten wat er door de fanatieke motorrijder van hen wordt verwacht. Engine Art motorzaak is een full-service motorshop en erkend dealer van diverse motormerken en hun specifieke onderdelen. In onze showroom staan altijd de beste tweedehands motorfietsen. Kom gerust eens langs, of neem contact met ons op voor een afspraak!.

Motorzaak & Motoronderdelen

Het meest uitgebreide aanbod van motoronderdelen, bestelt u hier online!

 
Motorzaak over ons

Steyn
Directie Engine Art