Custom motorzaak Amsterdam
Custom motorzaak Amsterdam

 


Showroom impressie van Engine Art custom motorstore Amsterdam (DMZ Customs)

Wanneer u de showroom van Engine Art motorzaak binnenloopt zal uw diverse custom motoren en Industriële motor art zien staan en hangen.

Industriële lampen van Engine Art

Er hangen en staan industriële lampen van Engine Art een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van industriële hanglampen, bureaulampen, vloerlampen, muurlampen en prachtige woonaccessoires. Deze kunt u vinden in de speciaal hiervoor ontworpen kasten en stellages achterin de showroom. De exclusievere lampen en accessoires staan in de daarvoor bestemde vitrine, deze staat naast de loungebank achterin de showroom, waar u lekker plaatst kunt nemen met een kop koffie en al het moois even kunt bewonderen. Er is ook een plekje gereserveerd voor de custom motor T-shirts van Engine Art, deze kunt u dus in de showroom vinden maar ook online bestellen op engineart.nl. Dit geldt voor zowel de pre-made T-shirts, maar ook voor T-shirts met uw eigen design.

Custom motorfietsen

Daarnaast staan er custom motorfietsen, die wij hebben gecreëerd, tentoongesteld. Rechts achterin hangt een grote fotocollage/portfolio, waarin alle foto’s van de custom motorfietsen, die we sinds het ontstaan van het bedrijf, hebben gebouwd, voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Neemt u daar vooral even een kijkje, zodat u kunt zien in hoeverre onze expertise en creativiteit op dit vlak reikt. Wij hebben zowel café racers, scramblers, trackers, bobbers, cafe-bobs en alles hiertussen in gebouwd; denk aan draaiwerk, laswerk, spuitwerk, zandstralen, poedercoaten, mechanische en elektrische aanpassingen, maar ook metaalbuigen en projecten van begin tot eind. Noem het maar op, op het vlak van custom bike building hebben wij alles wel uitgevoerd.

 

Klik hier Klik hier
Lees meer custom motorstore

Custom motorstore Amsterdam

Tekst